Winnaar Oktobermaand Kindermaand spaarkaartactie

Winnaar spaarkaartactieHeel veel kinderen hebben hun volle spaarkaart ingeleverd bij de bibliotheek en de Oktobermaand Kindermaand powerbank in ontvangst genomen.
Maar er was ook nog één hoofdprijs: een korte vakantie bij Landal Greenparks voor het hele gezin! En deze hoofdprijs gaat naar: Bastiaan Booij.
Uit de 59 foto`s van volle spaarkaarten werd zijn foto getrokken.
Bastiaan woont in Westerbork en is 10 jaar. Van harte gefeliciteerd!!

Bastiaan vertelt in zijn mail dat hij ook dit jaar weer met veel plezier heeft meegedaan aan verschillende activiteiten. Bij Molen Hazewind in Gieten heeft hij een tornadomaker in elkaar gezet en die demonstreert hij graag aan iedereen die het maar wil zien! Ook is Bastiaan naar de voorstelling van Hilaria geweest tijdens het JeugdTheaterFestival in Podium Zuidhaege. Dolle pret!

In Valthermond hielp hij de Tractormannetjes in het Tractormuseum Jan Drenthe. De stickers waren daar even zoek, maar hij kreeg een grote stempel van het museum. Tot slot heeft Bastiaan deelgenomen aan de X-peditie in Bibliotheek Emmen. “Hele leuke workshops voor een technisch mannetje!”, zegt zijn moeder. Hij wil nu zelfs een cursus uitvinden gaan volgen in Assen. Hoe leuk is dat!

Bastiaan, super leuk om je enthousiaste verhaal te lezen. Graag tot volgend jaar.

Logo Landal GreenParks Oktobermaand Kindermaand powerbank

 

oktobermaand kindermaand is een project van K&C